• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06
KERESŐ

beszám borítóSajnálattal tapasztaljuk, hogy egy helyi, parlamenti frakcióval nem rendelkező politikai csoport számára az itt élőkkel közösen elért városi eredmények, Dunakeszi fejlődése, sikerei helyett a pártpolitikai érdekek számítanak.

Air Jordan 1 Retro High OG "UNC Patent" Obsidian/Blue Chill-White For Sale


A napokban került a postaládákba az a Polgármesteri Beszámoló, amely a 2010-2014 közötti időszakban elért eredményeket mutatja be. Bár minden év őszén elkészül az éves beszámoló, az ellenzék a választások közeledtével - 2014-ben először - kötelességének érezte, hogy ebben a kérdésben állást foglaljon. Igaz, a kiadvány egészét nem tudták vitatni, annak egyik oldalával kapcsolatban feljelentést tettek a választási bizottságnál.
A kiadvány elején számot adunk arról, hogy a 2010-ben tett ígérteket egytől-egyig betartottuk. Mivel volt, akik részéről a politikai ígéretek az elmúlt évtizedek során pusztán üres, szépen csengő szavak voltak, mi úgy gondoltuk, akkor tudunk hitelesen számot adni ezek betartásáról, ha a kiadványba illusztrációként befotózzuk az ígéreteket tartalmazó, 2010-es szórólapot. A szórólapon egy akkori pártszövetség logói látszódnak, ennek egyes szereplői egyébként nem vesznek részt a mostani választáson.
Ezeket a vállalásokat a választást követően, az akkor megválasztott képviselő-testület egésze támogatta, így voltaképp a 2010-ben megalakult testület által vállalt célok megvalósulásáról adtunk számot.
Ennek ellenére a területi választási bizottság véleménye szerint az oldal megsérti a pártok közötti esélyegyenlőség elvét. Álláspontjukat sajnálattal vettük tudomásul, hiszen minket csupán a hitelesség szándéka vezérelt.
A Gyurcsány-Bajnai-Bokros nevével fémjelzett politikai formáció támadásaival ellentétben az önkormányzat az összefogást, a büszkeséget látja a közösen elért eredmények mögött. A kiadvány elkészítése során - ahogy az elmúlt négy évben is – most is a számonkérhetőségre és a hitelességre törekedtünk.
A kötelezettségnek az alábbi módon tettünk eleget:

BESZAM ígéretek oldal

Közérdekű adatok

KÖZÉTKEZTETÉS

Munkaidőn kívüli
műszaki ügyelet
telefon: 06 70 380 6473
Közvilágítás
hibabejelentő
telefon: 06 80 625 726
Mezőőri szolgálat
telefon: 06 70 339 4738
Gazdaság
Heti tablóajánló